22 Ιουνίου, 2024

Διαδοχικές τηλεδιασκέψεις είχε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου για τα θέματα λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών και των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Διαδοχικές τηλεδιασκέψεις είχε σήμερα η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου για τα θέματα λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών και των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων. 

Συγκεκριμένα, στις 14:00 η Υφυπουργός είχε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειαρχών Ελλάδας Απόστολο Τζιτιζικώστα, τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, τον Επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελο Μπίνη και το σύνολο των Περιφερειαρχών της χώρας για τον συντονισμό των δράσεων προστασίας των φιλοξενουμένων στις ΜΦΗ.   

Αμέσως μετά, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, είχε τηλεδιάσκεψη με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για τον καθορισμό των όρων λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών και την επικαιροποίηση των πρωτοκόλλων υγειονομικής ασφάλειας στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο