12 Ιουνίου, 2024

Συνάντηση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνας Μιχαηλίδου, με την ΓΣΕΒΕΕ

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συναντήθηκε σήμερα με την ηγεσία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, στο πλαίσιο των συναντήσεων εργασίας που πραγματοποιεί με τους κοινωνικούς εταίρους.
Η Υπουργός ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καββαθά και τους εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας, για τα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα που απασχολούν τους κλάδους που εκπροσωπεί η ΓΣΕΒΕΕ και αντάλλαξαν απόψεις για το πώς θα ενισχυθεί περεταίρω η λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Στη συζήτηση, μεταξύ άλλων, τέθηκαν θέματα που αφορούν στην χρηματοδότηση, στην δανειοδότηση, στην αδειοδοσία των επιχειρήσεων αυτών αλλά και στην προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, δήλωσε ότι: «Με την ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση και ευελπιστώ πως θα έχουμε μια καλή συνεργασία. Άκουσα με προσοχή τις προτάσεις της Συνομοσπονδίας και συζητήσαμε για το πως θα στηρίξουμε ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της αγοράς. Διαχρονικά, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις συνεισφέρουν σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Είναι λοιπόν σημαντικό για εμάς, να έχουμε σωστή και άμεση ενημέρωση για τα θέματα που τους απασχολούν, με σκοπό να λαμβάνουμε τις κατάλληλες αποφάσεις και να δίνουμε λύσεις προς όφελος των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων καθώς και των ελεύθερων επαγγελματιών».

Μετάβαση στο περιεχόμενο