18 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση εργασίας του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη με τον Πρόεδρο της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» και μέλη του Δ.Σ.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου, συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» κ. Άγι Πιστιόλα και μέλη του Δ.Σ., παρουσία της Γενικής Γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων κ. Άννας Στρατινάκη.

Μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε το διάλογο με τον επιχειρηματικό κόσμο για την ορθότερη εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας, ένα εργαλείο στο οποίο πιστεύουμε πολύ στο υπουργείο Εργασίας και θα βοηθήσει και τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους αρκεί να εφαρμοστεί σωστά. Για να μην γίνουν λοιπόν λάθη κατά την εφαρμογή, εξαντλούμε τον διάλογο πριν».

Ο Πρόεδρος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κ. Άγις Πιστιόλας δήλωσε:

«Ευχαριστούμε πολύ τον Υπουργό και την κ. Στρατινάκη για τη συνάντηση που είχαμε σήμερα. Πολύ εποικοδομητική η συζήτηση και ελπίζουμε η συμβολή μας να βοηθήσει ώστε τελικά να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας για το ελληνικό επιχειρείν».

Μετάβαση στο περιεχόμενο