14 Ιουλίου, 2024

Συμμετοχή του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα «Ο κοινωνικός διάλογος και η κοινωνική προστασία για τη δημιουργία ανθρωποκεντρικών πολιτικών», στη Μαδρίτη

Συμμετοχή του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα «Ο κοινωνικός διάλογος και η κοινωνική προστασία για τη δημιουργία ανθρωποκεντρικών πολιτικών», στη Μαδρίτη.

O Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο διεξάγεται σήμερα και αύριο, στη Μαδρίτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση (on camera):

«Στην πρώτη μου συμμετοχή ως Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εργασίας της Ε.Ε., στη Μαδρίτη, θα συμμετάσχω στον ευρωπαϊκό διάλογο για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Θα είναι μια σημαντική συνάντηση. Στόχος μας είναι και μέσω της ευρωπαϊκής νομοθεσίας να στηρίξουμε τους εργαζόμενους στη χώρα μας όσο μπορούμε περισσότερο. Όλα θα πάνε καλά».

Δείτε ολόκληρη στο βίντεο:

Μετάβαση στο περιεχόμενο