21 Μαΐου, 2024

Σύμφωνο συνεργασίας Υπουργείου Εργασίας- ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, και ο Πρόεδρος κ’ Διευθύνων Σύμβουλος της “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε.”, Νίκος Μπελαβίλας, υπέγραψαν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018  Σύμφωνο Συνεργασίας ανάμεσα στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε.”. 

Έχοντας ολοκληρώσει έναν χρόνο υλοποίησης, το πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του και των εποπτευόμενων φορέων του με όρους κοινωνικής ανταπόδοσης, έχει ήδη συμβάλλει στην προσπάθεια για την οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας. 

Σκοπός του Συμφώνου είναι η συνέργεια για τη διαχείριση του δημόσιου χώρου, την ανάδειξη και αναβίωση του κτιριακού αποθέματος του Ιστορικού Κέντρου Αθήνας.  

Το Σύμφωνο αυτό στοχεύει στην επέκταση του επιτυχημένου προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, όπως και στην ενίσχυση του μητροπολιτικού – διεθνούς ρόλου της Αθήνας, που αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε.».

Μετάβαση στο περιεχόμενο