22 Ιουνίου, 2024

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συναντήθηκε με την ΓΣΕΕ

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συναντήθηκε σήμερα με το Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, παρουσία του Πρόεδρου κ. Γιάννη Παναγόπουλου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε στο πλαίσιο συναντήσεων εργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους, τέθηκαν όλες οι προτεραιότητες για τα εργασιακά θέματα και την ασφάλεια του εργατικού δυναμικού της χώρας. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η διεύρυνση της συμμετοχής της Συνομοσπονδίας στον κοινωνικό διάλογο, η ανάληψη πρωτοβουλιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η προοπτική επέκτασης των συλλογικών συμβάσεων.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, δήλωσε ότι: «Υποδέχτηκα σήμερα στο Υπουργείο το Προεδρείο της ΓΣΕΕ. Άκουσα με προσοχή τις θέσεις και τις προτάσεις της Συνομοσπονδίας και συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν τις εργαζόμενες και τους εργαζομένους. Ευελπιστώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου, να έχουμε έναν ανοιχτό και ανεμπόδιστο διάλογο. Στόχος μας, μια εποικοδομητική συνεργασία η οποία θα είναι αποτέλεσμα εκατέρωθεν σωστής και αδιαμεσολάβητης ενημέρωσης, για να διασφαλίσουμε την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Τις επόμενες μέρες η Υπουργός θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Μετάβαση στο περιεχόμενο