21 Φεβρουαρίου, 2024

Επίσκεψη Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων στη Χαλκίδα και στη Θήβα

Στους οίκους ευγηρίας «Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Κυριών» στη Θήβα, «’Ανθεμις» στη Χαλκίδα και το παράρτημα ΑμεΑ Εύβοιας (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας) βρέθηκε σήμερα η Υφυπουργός Εργασίας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων που πραγματοποιεί σε δομές σε όλη την επικράτεια. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της, ενημερώθηκε για τα μέτρα που τηρούν οι δομές τόσο για την προστασία των φιλοξενουμένων όσο και των εργαζομένων. 

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων τόνισε κατά την επίσκεψή της στις δομές φροντίδας ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων ότι η προστασία των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας αποτελεί βασική προτεραιότητα. «Οι οδηγίες των ειδικών λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ για τα μέτρα προφύλαξης είναι απαραίτητο να τηρούνται απαρέγκλιτα από όλους όσοι φροντίζουν τους συμπολίτες μας που διαμένουν σε κλειστές δομές. Με αυτό τον τρόπο διαφυλάττουν την υγεία των ηλικιωμένων, των συνανθρώπων μας με αναπηρία αλλά και τη δική τους και της οικογένειάς τους. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνει το προσωπικό των κλειστών δομών προκειμένου να παραμείνουν όλοι υγιείς και τους ευχαριστούμε. Προϋπόθεση για την προάσπιση της υγείας όλων μας είναι η ανάληψη ατομικής και συλλογικής ευθύνης.

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Ημερολόγιο Ανακοινώσεων

Φεβρουάριος 2024
ΔΤΤΠΠΣΚ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 
Μετάβαση στο περιεχόμενο