27 Μαΐου, 2022

Επίσκεψη της Υφυπουργού Δ. Μιχαηλίδου στην «Αμυμώνη» – Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, επισκέφθηκε την Παρασκευή 30 Ιουλίου, την Αμυμώνη. Εδώ και 27 χρόνια, η Αμυμώνη, είναι αφοσιωμένη στην εκπαίδευση, τη φροντίδα και τη θεραπεία παιδιών με πολλαπλές αναπηρίες, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας και κοινωνικής κατάστασης.

Η Υφυπουργός περιηγήθηκε από την Παρασκευή Μπέλλου, Πρόεδρο της Αμυμώνης, στις δομές, όπου συνομίλησε με το προσωπικό αλλά και τους ωφελούμενους. Εντυπωσιασμένη από το υψηλό επίπεδο και τις δεξιότητες των περιθαλπόμενων, η Δόμνα Μιχαηλίδου, στη συνέχεια ενημερώθηκε σχετικά με τα προγράμματα εκπαίδευσης και φροντίδας που παρέχει ο Φορέας.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, εξαίροντας τη διοίκηση για το άοκνο έργο της, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την κοινωνική πολιτική της χώρας  παλεύουμε για μια κοινωνία συμπεριληπτική και ισότιμη. Η Αμυμώνη, λειτουργεί ακούραστα, υπέρ του σκοπού αυτού. Αποτελεί το μοναδικό Φορέα πανελλαδικά που παρέχει φροντίδα σε παιδιά με τύφλωση και πολλαπλές αναπηρίες. Σήμερα, γνωρίζοντας κι από κοντά τους ανθρώπους και τη λειτουργία της Αμυμώνης, επιθυμούμε ακόμη περισσότερο να στηρίξουμε αυτό το έργο. Όπως λέμε από την πρώτη μέρα, δεν αφήνουμε κανέναν πίσω».

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Ημερολόγιο Ανακοινώσεων

Μάιος 2022
ΔΤΤΠΠΣΚ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Μετάβαση στο περιεχόμενο