16 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη της Δόμνας Μιχαηλίδου σε 12 κοινωνικές δομές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, θα επισκεφθεί 12 κοινωνικές δομές σε 4 πόλεις της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, η Δόμνα Μιχαηλίδου, από την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, θα παρευρεθεί σε δομές φροντίδας, φιλοξενίας και απασχόλησης ηλικιωμένων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία στη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, εν αναμονή της αναχώρησής της από την Αθήνα, δήλωσε: «Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, αποτέλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία, ώστε να καταφέρω να επισκεφθώ δομές σε πόλεις της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Για εμένα, έχει πολύ μεγάλη σημασία να έρχομαι σε επαφή με τις δομές, γνωρίζοντας από κοντά τους ανθρώπους, την καθημερινότητά τους αλλά και τις ανάγκες ή τα προβλήματα που υπάρχουν. Θέλω με αυτήν την ευκαιρία, να τους ευχαριστήσω και από κοντά για όλη τη βοήθεια που παρείχαν κατά την περίοδο της πανδημίας. Έχουμε ήδη διανύσει μεγάλη απόσταση στο δρόμο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αλλά η πορεία μας δεν τελειώνει εδώ. Θέλουμε το καλύτερο για τους συνανθρώπους μας και βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό τους. Είμαι βέβαιη πως οι επισκέψεις αυτές, θα δώσουν μια πολύ σημαντική ώθηση, ώστε να κάνουμε ακόμη περισσότερα».

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο