12 Ιουνίου, 2024

Απάντηση στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Είναι γνωστή σε όλους η «θετική» προδιάθεση της πάντοτε έγκυρης εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” απέναντι στο έργο της παρούσας κυβέρνησης. 

Η θετική αυτή προδιάθεση επιβεβαιώθηκε σήμερα από το γεγονός ότι στην εφημερίδα δεν έχουν συμπεριλάβει καν, έστω σε μία γωνία του δημοσιεύματός τους, την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  αναφορικά με τις εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης. Αντίθετα, άθροισαν τυχαία νούμερα που εφηύραν ή θα επιθυμούσαν να υπάρχουν. 

Τους ευχαριστούμε για τη συνέπειά τους, απλώς να τους υπενθυμίσουμε τη σχετική ανακοίνωση, η οποία και αποδεικνύει το απολύτως ψευδές του ρεπορτάζ:

«Η παρούσα κυβέρνηση παρέλαβε 400.000 απλήρωτες συνταξιοδοτικές παροχές. Μείωσε τις ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις κάτω από τις 50 χιλιάδες», ενώ παρέλαβε 169.000 απλήρωτες κύριες συντάξεις. 

Υπενθυμίζουμε επίσης: Η παρούσα κυβέρνηση παρέλαβε 154.022 απλήρωτες επικουρικές συντάξεις και τις έχει μειώσει σε κάτω από 90.000. Η παρούσα κυβέρνηση παρέλαβε 63.500 εκκρεμή εφάπαξ και τα έχει μειώσει σε 28.542.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντοτε στη διάθεσή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο